• head_banner_01

Marked for automatisk fyllemaskin 2022

Marked for automatisk fyllemaskin 2022

Markedet for automatiske fyllemaskiner forventes å nå en verdi på 6 619,1 millioner USD i 2022 og vokse med en moderat CAGR på 4,6 % i samme periode.Innen 2032 forventes markedet å øke til en verdi på 10 378,0 millioner dollar.I følge Future Market Insights' analyse var den historiske CAGR 2,6 %.

Markedet ser en betydelig vekst i bruken av automatiske fyllemaskiner, som er enheter som brukes til å fylle beholdere, inkludert poser, poser, flasker og bokser med faste, halvfaste og flytende produktformer.

Det har blitt oppdaget at emballasjesektoren har vokst raskt de siste årene.Midt i denne utvidelsen bytter produsenter ut halvautomatisk fylleutstyr for mer tilpasningsdyktig emballasje, noe som tiltrekker seg interessen til kunder som søker etter banebrytende utstyr.Markedet for automatiske fyllemaskiner er derfor spådd å ekspandere raskt i løpet av de neste årene.

Biggies revolusjonerer markedet for automatiske fyllingsmaskiner

Markedet for fyllemaskiner har sett nye innovasjoner som følge av preferansen for automatisk fylleutstyr.Aktørene på fyllemaskinmarkedet har fortsatt viktige problemer som må løses, inkludert høy produktivitet og forbedret prosesskvalitet.De engasjerer seg i fusjoner og oppkjøp og setter strategier på plass for å støtte dette produktets markedsvekst.

Strategi 1: Global ekspansjonsstrategi

Produsentene utvider sin virksomhet i de store asiatiske markedene, som er et knutepunkt for kommersielle sjanser for de som jobber i fyllemaskinindustrien.Tyskland tilbyr banebrytende teknologi og utmerkede emballasjealternativer.For å øke forsyningsbasen, vurderer fyllemaskinselskaper som SIG å samarbeide med kunder i Asia-Stillehavet.

Strategi 2: Utvikling og anskaffelse av forbedrede automatiske fyllemaskiner

Innsatsen til produsentene av fyllemaskiner har vært konsentrert om porteføljeutvidelse og produktdifferensiering.Siden det er mange produsenter som konkurrerer om kunder i fyllemaskinmarkedet, er det fortsatt avgjørende å konsentrere seg om å gi dem bedre produkter.Produsenter holder også øye med trendene som påvirker emballasjeindustrien, så vel som det skiftende emballasjelandskapet.

Noen av de siste utviklingene er:

I desember 2017 lanserte GEA en aseptisk fyllemaskin kalt Fillstar CX EVO.Dette multifunksjonssystemet gir drikkevareindustrien en kapasitet til å enkelt skifte mellom ulike typer produkter, fra aseptiske drikker til kullsyreholdige drikker og omvendt.

Bosch Packaging Technologys påfyllings- og lukkemaskin AFG 5000 mottok nylig en internasjonalt kjent 'Red Dot Award' fra Design Zentrum Nordrhein-Westfalen i kategorien produktdesign på grunnlag av kriterier som formell kvalitet, innovasjonsgrad, ergonomi og holdbarhet, og funksjonalitet.

Sacmi Filling SpA avduket den nye Sacmi høyhastighets fyllelinjen, som spilte en kritisk rolle i selskapets stand på China Brew and Beverage, en populær internasjonal brygge- og drikkevarebehandlingsteknologimesse i Asia (Shanghai New International Expo Centre, 23. til 26. oktober , 2018).Den nye fyllemaskinserien tilbyr høy produktivitet, enestående prosesskvalitet og fleksibilitet, og er konfigurert for en produksjonshastighet på opptil 72 000 flasker/time.


Innleggstid: 17. september 2022